Festival zdravia a zdravého životného štýlu

17.05.2017

V 24 mestách Slovenska si budú môcť Slováci počas celého mája a júna preveriť zdravotný stav, zistiť svoju krvnú skupinu, poradiť sa s lekármi špecialistami, dozvedieť sa všetko o zdravom spánku, pohybe a pritom sa ešte aj zabaviť.

Piatok 19. mája 2017 sa uskutoční Festival zdravia a zdravého životného štýlu v čase od 10.00 h - 18.00 h na námestí Štefana. B. Romana v Trebišove (pri hlavnej pošte).  

Festival zdravia a zdravého životného štýlu je unikátny projekt zdravotnej poisťovne Dôvera plný atraktívneho programu zameraného na tému starostlivosti o svoje zdravie a dôležitosti prevencie pred ochoreniami.

Okrem toho čakajú na účastníkov festivalu odborníci na zvládanie stresu, meranie hladiny stresu či spoľahlivé tipy na kvalitnejší spánok a tiež diagnostika chodidiel, rady pre zdravý chrbát a držanie tela. Dermatoporadca vám vyšetrí pleť a odporučí najvhodnejšiu starostlivosť. 

Deti si užijú kopec zábavy v detskom kútiku a pri maľovaní na tvár. Kto bude mať záujem, môže sa zapojiť do súťaže o 24 hodnotných bicyklov.

Prílohy:

© 2024 MESTO TREBIŠOV