Elektroconnect s. r. o. spája budúcnosť výroby s mestom Trebišov

30.05.2017

Zástupcovia spoločností JO-MA spol. s.r.o. a Elektroconnect s.r.o. sa dohodli na predĺžení nájomnej zmluvy na ďalších päť rokov. Pri tejto príležitosti ich primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár slávnostne prijal na Mestskom úrade v Trebišove.

Firma Elektroconnect s. r. o. sídli v Trebišove od roku 2007 a patrí do podnikateľskej skupiny NEXANS autoelectric, ktorá je globálnym dodávateľom automobilového priemyslu s viac ako 9 500 zamestnancami. Podnikateľská skupina dodáva výrobky pre najznámejších výrobcov automobilov po celom svete a závod Elektroconnect s. r. o. v Trebišove vyrába káblové zväzky pre prestížne nemecké a francúzske automobilky.

Spoločnosť vykonáva svoju činnosť v Trebišove už desať rokov. Výrobné haly spoločnosti Elektroconnect s. r. o. sa nachádzajú v prenajatých priestoroch firmy JO-MA spol. s. r. o., ktorá zároveň poskytuje spoločnosti logistické služby a služby spojené s udržiavaním areálu. V ostatnom období JO-MA, spol. s. r. o. vytvorila podmienky na zveľadenie exteriérovej oddychovej zóny pre pracovníkov Elektroconnectu s. r. o. a zväčšila parkovaciu plochu.

Obaja konatelia spoločnosti Elektroconnect, s.r.o. Ing. Juraj Köszegy a Ing. Michael Kroop vytvorili doterajšou činnosťou firmy adekvátne predpoklady na úspešnú realizáciu ďalších podnikateľských aktivít v Trebišove, preto plánujú i naďalej udržať aktuálny stav zamestnanosti.  Firma doteraz zamestnáva 450 zamestnancov. Tento fakt radí spoločnosť Elektroconnect s. r. o. k najväčším priemyselným závodom v okrese. V prípade navýšenia objednávok alebo ďalších zákaziek stúpnu výrobné kapacity závodu, čo sa pozitívne odzrkadlí aj na zamestnanosti v regióne.

Podpísanie novej nájomnej zmluvy na ďalšie obdobie sa uskutoční 1. 6. 2017. 

© 2024 MESTO TREBIŠOV