Mesto Trebišov opäť súťaží o detské ihrisko Žihadielko!

12.01.2018

Mesto Trebišov sa opäť zapojilo do súťažného projektu „Ihrisko Žihadielko“, ktorý vyhlásila spoločnosť LIDL Slovenská republika, v.o.s.

Cieľom projektu je zrealizovať v roku 2018 celkom 10 detských ihrísk v 10 mestách, v ktorých spoločnosť Lidl prevádzkuje predajne Lidl. O tom, kde konkrétne budú postavené ihriská nesúce názov „Žihadielko“, rozhodne svojimi hlasmi široká verejnosť.

Trebišovčania, nečakajte a pustite sa do hlasovania hneď PONDELOK 15.1.2018!   

Do hlasovania o ihrisko Žihadielko sa môže opäť zapojiť celé Slovensko od 15. januára až do 28. februára 2018. 10 miest s najvyšším počtom hlasov získa nové Lidl ihrisko Žihadielko.   

Hlasovanie prebieha od 15.1.2018 (09:00:00) - 28.2.2018 (23:59:59) vrátane, a to prostredníctvom webovej stránky www.zihadielko.sk. Každý hlasujúci môže v čase konania hlasovania odovzdať max. 2 hlasy v jeden deň. Zároveň môže získať bonusový hlas, ak úspešne zvládne hru.

V roku 2018 sa bude súťažiť v piatich kategóriách, (štyri kategórie, do ktorých sú mestá zaradené podľa počtu obyvateľov a piata samostatná kategória miest, ktoré boli víťazmi z rokov 2016 alebo 2017). V každej kategórii môžu vždy dve mestá získať Lidl ihrisko Žihadielko.

PRAVIDLÁ HLASOVANIA:

  1. Na stránke www.zihadielko.sk,v pravo hore, si zvolíte registráciu (vyplníte e-mail, meno, priezvisko a zaškrtnete súhlasím s pravidlami...),
  2. na e-mail Vám príde potvrdzovací mail (pozor – má platnosť len 60 min, prezrite si aj nevyžiadanú poštu „SPAM“),
  3. otvoríte si e-mail a kliknete na ikonku „prihlásiť sa“,
  4. presmeruje Vás to opäť na stránku www.zihadielko.sk, kde vyplníte tabuľku so svojím tel. číslom (na overenie hlasovania),
  5. príde Vám overovací SMS kód, ktorý zadáte do ikonky na stránke www.zihadielko.sk
  6. môžete začať hlasovať za  mesto TREBIŠOV (do políčka „vyber si mesto“ napíšte Trebišov),
  7. môžete získať bonusový hlas, ak si zahráte hru.

MESTO TREBIŠOV VYHLASUJE SÚŤAŽ
PRE VŠETKÝCH HLASUJÚCICH V PROJEKTE „Ihrisko Žihadielko“

Do súťaže o hlavnú cenu (1. miesto) a ďalšie vecné ceny (2. a 3. miesto), ktorú pripravilo mesto Trebišov, budú zaradení aktívne hlasujúci Trebišovčania.

V súťaži, ktorú vyhlásilo Mesto Trebišov, hráte o:

1. miesto NOTEBOOK
2. miesto TABLET
3. miesto SMARTFÓN

O všetky 3 vecné ceny  súťažia obyvatelia mesta Trebišov, ktorí odovzdajú prostredníctvom www.zihadielko.sk v období od 15.1. do 28.2. mestu Trebišov čo najväčší počet hlasov. Denne je možné pre mesto získať/odovzdať 2 hlasy; a to 1 hlas klasickým zahlasovaním  a 1 hlas účasťou v online Majinej hre.

Každý občan  mesta, ktorý sa bude chcieť zúčastniť súťaže, odfotí obrazovku s vlastným účtom, resp. vykoná printscreen, uloží ho a zašle tieto odfotené údaje po ukončení hlasovania (28.2.), najneskôr 2. 3. 2018 do 24.00 hod. na e-mailovú adresu: primator@trebisov.sk. V správe je potrebné uviesť svoje meno, priezvisko, telefonický kontakt. Iba tí súťažiaci, ktorí splnia podmienky súťaže, budú zaradení do žrebovania o ceny mesta.

Všetky hlasy sa dajú skontrolovať, nakoľko hlasujúci je na www.zihadielko.sk registrovaný, má tam vytvorený vlastný účet a záznam o každom hlasovaní počas priebehu celej súťaže.

Žrebovanie sa uskutoční v deň odovzdania ihriska mestu Trebišov od obchodného reťazca LIDL, v.o.s.
Súťaž bude vyhodnotená LEN v prípade, ak bude mesto Trebišov úspešné v projekte.

Lidl ihrisku Žihadielko dominuje motív rozprávkovej včielky Maje, ktorej príbehy deti, ale aj generácia ich rodičov, veľmi dobre poznajú. Maja a jej priatelia sú aktívnou súčasťou herných prvkov obsiahnutých v ihrisku, ktorého rozmery sú 20 m x 16 m. Skladbou je určené pre deti vo veku od 2 do 12 rokov. Žihadielko zaujme aj tých najmenších objaviteľov, ktorým je určená časť pri vstupe. Dopadovú plochu tvorí mäkká liata guma. Táto zóna ponúka veľa zábavy na pružinových hojdačkách, kolotoči či v domčeku určenom pre deti od 2 do 6 rokov. Samozrejmosťou je veľké pieskovisko. Práve vďaka dopadovej liatej gume sa môžu aj tí najmenší vyšantiť do sýtosti. Dominantou zóny pre deti od 6 do 12 rokov je veľký hrad so štyrmi vežami, ktorý nabáda odvážlivcov k množstvu lezeckých výziev. Z hradu sa dá odbehnúť na dva rôzne typy hojdačiek umiestnených v zadnej časti ihriska. V tejto zóne tvorí dopadovú plochu štrk. Pri vstupe je stojan na bicykle, informačná tabuľa s prevádzkovým poriadkom a poruke je aj odpadkový kôš. Na zvýšenie bezpečnosti hrajúcich sa detí je celé ihrisko oplotené. Dostatok lavičiek rozmiestených v každej časti ihriska zabezpečí aspoň chvíľu oddychu pre deti a ich rodičov.

Herné prvky sú z odolných materiálov a spĺňajú prísne kvalitatívne a bezpečnostné kritériá. Hodnota jedného Lidl ihriska Žihadielka je 87 000 €.

© 2024 MESTO TREBIŠOV