9. ročník Veľkonočného turnaja žiakov základných škôl mesta Trebišov v stolnom tenise

06.05.2019

Utorok 30. apríla 2019 zorganizovalo Centrum voľného času (CVČ) v Trebišove v spolupráci s Klubom stolného tenisu PLUS 40 Trebišov už 9. ročník tohto turnaja. Uskutočnil sa v trochu neskoršom termíne, pretože telocvičňa bola mimo prevádzky, z dôvodu výmeny starej podlahy za novú. Oplatilo sa však počkať!

Z tunajších škôl sa prezentovalo 20 chlapcov a 6 dievčat. Prvé rozdelenie súťažiacich bolo do skupín. U dievčat to boli 2 skupiny, podľa poradia v skupinách hrali dvojice o konečné umiestnenie.

V chlapčenských tímoch boli vytvorené 4 skupiny, pričom najlepší dvaja z každej skupiny postúpili do záverečného pavúka, v ktorom sa K.O.  systémom vytvorilo konečné poradie.

Všetci, ktorí neuspeli v skupinách, tak mali možnosť zúčastniť sa na turnaji Útechy, ktorý bol odohraný na 2 mini stoloch.

Všetci športovci a športovkyne na 1. – 4. mieste, ako aj víťaz turnaja Útechy, boli odmenení diplomami od CVČ v Trebišove a balíčkami s množstvom ovocia, ktoré zabezpečil partner podujatia Reštaurácia u Dasima.

Konečné poradie Veľkonočného turnaja žiakov základných škôl mesta Trebišov:


chlapci: 

1. Dominik Štiblický - ZŠ Komenského

2. Dávid Mihajlo -  ZŠ Ul. M. R. Štefánika

3. Šimon Karvaš -  ZŠ Ul. M. R. Štefánika

4. Patrik Vendel -  ZŠ Ul. M. R. Štefánika

dievčatá:

1. Ema Pustaiová - CZŠ  s MŠ sv. Juraja (Gorkého ul.)

2. Laura Šimková - CZŠ  s MŠ sv. Juraja (Gorkého ul.)

3. Alexandra Dorčáková -  ZŠ Pribinova

4. Hana Maďarová -  ZŠ Pribinova

Súťaž Útechy:

1.  Kristián Urbánek  - CZŠ s MŠ sv. Juraja (Gorkého ul.) 

© 2024 MESTO TREBIŠOV