Karneval na ľade 2020

02.02.2020

Prvú februárovú nedeľu 2020 sa na ľadovej ploche zimného štadióna uskutočnilo zábavno-súťažné podujatie Karneval na ľade, ktoré už tradične mesto organizuje vo fašiangovom období.

Nápaditosť karnevalových kostýmov prezentovalo takmer 80 detí v sprievode svojich rodičov. Deti uprednostnili vlastnoručne vyrobené masky. Tvorivosti sa medze nekládli, čoho výsledkom bolo defilé zaujímavých rozprávkových postavičiek, zvieracích kostýmov, ale aj iných motívov.

Na korčuliach si zašportoval drak, malá kuchárka, matematický hlavolam známa Rubikova kocka, popcorn, lesná víla, kukurica, motýlik, sovia rodinka, lekárka, princ, slimák, Fred Flinstone a ďalší. Inkognito prišli dokonca aj niektorí rodičia. 

Kreatívnosť fašiangových masiek obdivovala a najmä hodnotila porota z radov organizátorov. Tá napokon vybrala 3 najkrajšie a najzaujímavejšie z nich, ktoré mesto ocenilo hodnotnými vecnými darmi. 

Výhercovia súťaže:

1. miesto: Marta Sebeoková
2. miesto: Lucia Sosnová
3. miesto: Eva Malecová

Účastníci karnevalu na ľade sa zapájali do pripravených súťaží, v ktorých členovia Mestského športového klubu mládeže preverovali športové zdatnosti detí, napríklad si vyskúšali prácu s pukom a ukázali aj svoju pohybovú šikovnosť pomedzi prekážky. V programe podujatia sa predviedli aj šikovné krasokorčuliarky.

© 2024 MESTO TREBIŠOV