Deň detí 2024 s mestom Trebišov

03.06.2024

Piatok 31.5.2024 si všetky deti a ich rodičia mali možnosť pri príležitosti Medzinárodného dňa detí užiť pekné popoludnie - Deň Detí 2024. Na podujatí situovanom v areáli mestského amfiteátra sa predstavili  Mici a Mňau veselým tanečným koncertom. Po nich roztancoval všetky deti Laci Strike & Street dance academy show. Po vystúpení si na autogramiáde mohli detičly poprosiť od Laciho Strika podpis. O 18tej bolo už v kinosále Mestského kultúrneho strediska pripravené premietanie Labkovej patroly vo veľkofilme.

Deti si mohli užiť aj množstvo sprievodných podujatí ako Planetárium - astro show a aktivity Centra voľného času na lúke pri amfitátri - preteky bugín, prekážková dráha, maľovanie na kamene, Kocúr v čižmách, Pacman, Pavučina, nafukovací hrad a nechýbal ani maskot mesta - DEVA

K amfiteátru docválali aj živé koníky, na ktorých si deti mohli zajazdiť pod dohľadom inštruktorov. Nechýbali ani ukážky z činnosti Mestskej polície Trebišov a psovod s policajnými psami.

Podujatie bolo organizované mestom Trebišov spolupráci s: Mestským kultúrnym strediskom, Centrom voľného času, Mestskou políciou a OR PZ v Trebišove.

Ďakujeme a tešíme sa na vás opäť o rok.

© 2024 MESTO TREBIŠOV