Primátor mesta ocenil žiakov úspešných v súťažiach

16.07.2024

Piatok 28.6.2024 patril slávnostnému ukončeniu školského roka 2023/2024 na našich školách. Tento deň zároveň primátor mesta Trebišov PhDr. Marek Čižmár ocenil spolu s vedúcou oddelenia školstva na MsÚ v Trebišove RNDr. Janou Partilovou tých, ktorí počas roka reprezentovali svoju školu, ale aj mesto v rôznych súťažiach. Vyjadril svoju vďaku a radosť, že máme medzi nami žiakov, ktorí sa aktívne zapájajú do rôznych súťaží, či už vedomostných, športových, tanečných, ale aj do predmetových olympiád.

Ocenenia dostali žiaci, ktorí sa svojimi výkonmi presadili na krajských, celoslovenských a dokonca aj na medzinárodných úrovniach. Ich usilovnosť a nadšenie sú príkladom aj pre ostatných

 Žiaci si prevzali vecné ceny od mesta Trebišov v podobe permanentiek na letné kúpalisko.

Všetkým srdečne blahoželáme a ďakujeme za to, že šíria dobré meno nášho mesta a úspešne reprezentujú aj svoje školy.Ocenení žiaci:

 ZŠ na Pribinovej ulici

Nela Jacková, Gabriela Burešová, Sofia Michalková, Nella Coganová, Ela Ňaršanská, Timea Fiterová, Mia Babirátová, Martina Tolaciová, Ema Čorbová, Barbora Tomková, Laura Oštadnická, Barbora Harvilíková, Alžbeta Tobiášová, Alžbeta Bartovičová, Bibiána Kandráčová, Nela Fedorčáková, Viktória Kováčová, Liliana Jurčišinová, Vivien Wilková, Viktória Močková, Daniel Novák, Stanislav Guzelák a Adrián Kandráč.

 CZŠ s MŠ sv. Juraja:

Nella Begalová, Claudia Pristášová, Šimon Ďurček.

 ZŠ na Ulici M.R.Štefánika:

Laura Maďarová, Sofia Lovásová, Viktória Tačárová, Katarína Bajusová, Marko Demko, Patrik Figeľ.

 ZŠ na Komenského ulici:

Mia Hudacká, Elena Ujhelyiová, Bianka Sabová, Zuzana Príhodová.

© 2024 MESTO TREBIŠOV