Slávnostné prijatie mažoretiek SEVERIEK primátorom mesta

16.07.2024

Štvrtok 26.6.2024 prijal v zasadačke Mestského úradu v Trebišove primátor mesta PhDr. Marek Čižmár, spolu so svojím zástupcom Ing. Petrom Dučom, mažoretky SEVERKY, pôsobiace pri Základnej škole na Pribinovej ulici v Trebišove.

Pri príležitosti získania 1. miesta v súťaži Internacional dance open Košice dostali členky družstva MALÉ SEVERKY ďakovné listy za úspešnú reprezentáciu mesta a 1. miesto v kategórii Majorette group mini kids a družstvo SEVERKY za 1. miesto v kategórii Majorette formation junior. Ďakovným listom za obetavú prácu bola ocenená aj ich pani učiteľka a trénerka Mgr. Slávka Micišinová. Úspešný kolektív sa aj zapísal do Kroniky mesta. Primátor mesta im poďakoval za úspešnú reprezentáciu školy i nášho mesta a zároveň vyjadril uznanie za stálu podporu a obetavosť aj ich rodičom a rodinným príslušníkom, ktorí ich sprevádzajú na súťažných prehliadkach.

Severky obdarovali primátora milým darčekom v podobe spoločnej gravírovanej fotografie na dreve a sladkou pozornosťou.

Ocenené „Malé severky“:

Fiterová Timea, Ňaršanská Ela, Oštadnická Laura, Tomková Barbora, Harvilíková Barbora, Babirátová Mia, Čorbová Emma, Tolaciová Martina.

Ocenené „Severky“:

Sofia Michalková, Nela Coganová, Nela Fedorčáková, Nela Jacková, Viktória Kováčová, Liliana Jurčišinová, Vivien Wilková, Bibiána Kandráčová, Alžbeta Tobiášová, Alžbeta Bartovičová, Gabriela Burešová.

Srdečne blahoželáme a prajeme ešte veľa úspechov!

© 2024 MESTO TREBIŠOV