Zrekonštruovali sme podlahy na ZŠ na Pribinovej ulici

09.09.2024

Vďaka získaným účelovým financiám vo výške 80 000 eur sa počas prázdnin zrealizovala na Základnej škole „SEVER“ na Pribinovej ulici v Trebišove ďalšia časť opráv havarijného stavu podláh. Po predchádzajúcej obnove chodbových priestorov, schodísk a niektorých tried školy, sa tieto týkali odborných učební, spoločných priestorov detí a kabinetov.

Zrekonštruované podlahy boli, pri príležitosti otvorenia školského roka 2024/2025, odovzdané do užívania žiakom a zamestnancom školy za účasti: primátora mesta Trebišov PhDr. Mareka Čižmára, jeho zástupcu Ing. Petra Duča, vedúcej Oddelenia školstva MsÚ RNDr. Jany Partilovej a riaditeľa ZŠ na Pribinovej ulici PaedDr. Daniela Nitraia.

Po zrealizovaní procesu verejného obstarávania a uzavretí zmluvy s víťaznou dodávateľskou firmou, aj táto obnova, pripravovaná z podprogramu „Poskytovanie výchovy a vzdelávania v materských, základných a stredných školách a zabezpečenie ich prevádzky“, prispeje výraznou mierou k postupnej modernizácii budovy, prostredníctvom ktorej v nej pre žiakov a zamestnancov školy vytvárame bezpečné a kvalitnejšie podmienky na výchovno-vzdelávací aj pracovný proces.

© 2024 MESTO TREBIŠOV