Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

01.11.2012 12:09 - Karol Baranyi

Chcem sa opýtať,je informácia o zložení členov DR Bytového podniku pravdivá?Je podnikateľský subiekt Bytový podnik Trebišov s.r.o.funkčný?nakoľko po odpredaji TH podnikateľský zámer v niektorých bodoch je irelevantný!Kto zastupuje svoju kontrolnu činnosť za MU ak druhý konateľ neexistuje?a dozorná rada je nefunkčná.Kedy bola Valným zhromaždením zrušená organizačná štruktura Bytového podniku?a samozrejme potom dochádza k uvoľnovaniu pracovníkov/aj takých,ktorí tam pracovali 10-26 rokov a niektorí ani jeden rok ?to mesto ako 100% vlastník s.r.o.nemá do toho nič čo povedať? dakujem Karol Baranyi.

01.11.2012 11:59 - Maroš Mazúr

Dobrý deň, vynovená stránka je prehľadnejšia, no nenašiel som rubriku Úmrtia... moja mama (79) sa o toto pravidelne zaujíma, a keď jej zrušili televízny infokanál mesta, tak som jej pravidelne čítal informácie z vašej stránky. Zle som hľadal, alebo ste tieto informácie vynechali?? Ďakujem.

Odpoveď

Dobrý deň,

Ďakujeme za podnet, budeme sa ním zaoberať nakoľko nová stránka je ešte v testovacej prevádzke a bude sa dopĺňať.

Kancelária primátora

01.11.2012 10:22 - Ing. Dušan Grajcár

Vážený p. primátor. Prečo je v 12. zasadnutí MsZ Trebišov zvukový záznam zo zasadnutia MsZ z 26.9.2012. Kontroluje niekto túto stránku, alebo je to živelné ? Dôfam, že som nikoho neurazil ani neporušil pravidlá tejto stránky a že otázka bude uverejnená. Ďakujem.

Odpoveď

Dobrý deň,

Ďakujeme za podnet, závada už bola odstránená. Vzhľadom na to, že webstránka je nová počítame s možnými drobnými závadami, ktoré sa odstraňujú počas prevádzky. Taktiež sa bude ešte dopracovávať grafika , fotogalérie atd.

Kancelária primátora

© 2024 MESTO TREBIŠOV