Šarkaniáda

14.10.2015

Kedy: 18. októbra 2015
Kde: na lúke pri zimnom štadióne

Je tu čas detských jesenných radovánok. Začiatok školského roka neprináša len školské povinnosti, ale i obdobie šťastných detských tváričiek. Mesto Trebišov v spolupráci s MsKS Trebišov pripravilo pre svojich najmenších občanov Šarkaniádu. Uskutoční sa v nedeľu 18. októbra 2015 o 13:30 h na zelenej lúke pri Zimnom štadióne v Trebišove.

Na to, aby mohli Trebišovčania obdivovať nebeské divadlo plné farieb, je potrebné so sebou priniesť  vlastnoručne vyrobeného šarkana. Deti budú súťažiť o najkrajšieho šarkana a o najdlhšie lietajúceho šarkana. Vytvorte aj báseň alebo pieseň o šarkanovi a získajte ďalšie zaujímavé ceny.

Školáci a škôlkari, ktorí sa zúčastnia šarkaniády, si pochutia na horúcej čokoláde, sladkých odmenách a v prípade výhry si domov odnesú vecné ceny.   

Či už prídete s vyrobenými papierovými šarkanmi alebo zložitejšími lietajúcimi umeleckými objektmi, nezabudnite pribaliť aj dobrú náladu. Tohtoročné púšťanie šarkanov nám pri optimálnych poveternostných podmienkach zaručí pestrú šou na jesennej oblohe.      

© 2024 MESTO TREBIŠOV