Október - Mesiac úcty k starším

13.10.2015

Kedy: 20. októbra 2015
Kde: estrádna sála MsKS v Trebišove

V tomto jesennom období sa kocháme krásnou pestrofarebnosťou prírody, ktorá nadchýna. Tešíme sa z posledných teplých jesenných lúčov a mnohí z nás prežívajú aj vlastnú jeseň. Jeseň svojho života. V nej bilancujú bohaté životné skúsenosti, radosti, vydarené udalosti, múdrosti, v ktorých sú mnohokrát príkladom a povzbudením pre mladšie generácie. Október už dávno patrí seniorom a úcte k nim.

Ani v našom meste nezabúdame na jeseň života obyvateľov Trebišova. Preto pri príležitosti Mesiaca úcty k starším mesto Trebišov organizuje 20. októbra 2015 príjemné posedenie a spoločensko-zábavný program pre seniorov. Podujatie sa uskutoční v estrádnej sále MsKS so začiatkom o 15.00 hod.

Hostí privíta primátor mesta PhDr. Marek Čižmár. V kultúrnom programe vystúpia členovia ĽS Trebišovčan, nebude chýbať ani ľudová scénka Pridany v podaní FSk Žipovčan a scénická dramatizácia Kristovho života s názvom Kto je môj blížny. Do tanca zahrá Duo Tonic.

Prítomnosť na podujatí je možná len v prípade rezervácie vopred. Kontaktná osoba: Lenka Čopanová, kultúrna referentka - 0903 645 827.  

© 2024 MESTO TREBIŠOV