Večer tekvicových strašidiel

24.09.2018

Kedy: 25. októbra 2018
Kde: MsKS

Mesto Trebišov prostredníctvom Mestského kultúrneho strediska pripravuje aj aktuálny rok Večer tekvicových strašidiel, ktorý sa uskutoční štvrtok 25. októbra 2018 o 17.00 h v priestoroch MsKS.  Pre účastníkov podujatia je pripravený strašidelno-zábavný program.

Deti, ktoré sa zúčastnia tajuplného a hrôzostrašného večera, sa už teraz môžu tešiť na súťažné aktivity. Jednotlivci, ale aj školské kolektívy sa môžu zapojiť do súťaže O najvýnimočnejšiu tekvicu. Tekvice je potrebné odovzdať v budove MsKS štvrtok 25. októbra 2018 v čase od 7.30 hod. do 14.00 hod.

Súťaž bude vyhodnotená na mieste v daný večer.

Mesto zároveň vyzýva všetkých záujemcov o toto jesenné podujatie, aby si pripravili báseň o tekvičkách. Šikovní účastníci, ktorí s ňou prídu do objektu MsKS, odprezentujú ju, ale aj tí, ktorí prídu oblečení v maske „tekvica“, zatočia strašidelným kolesom šťastia plným výhier. Nikto, kto bude mať koleso vo svojej moci, neodíde naprázdno!

Po ukončení večera tekvicových strašidiel, o 18.00 h, Mestské kino Slávia premietne rozprávku pre deti Norman a duchovia ZADARMO.

© 2024 MESTO TREBIŠOV