Koniareň: A3UM - Aktuálne polohy slovenskej grafiky

06.12.2018

Kedy: 6. decembra 2018 - 6. januára 2019
Kde: Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína vTrebišove

OZ Koniareň a Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína, kultúrne zariadenie KSK, slávnostne otvoria štvrtok  6.12. o 17.00 h výstavu A3UM - Aktuálne polohy slovenskej grafiky.   

Výstavný projekt A3UM - Aktuálne polohy slovenskej grafiky je koncipovaný ako kolektívna výstava v oblasti súčasnej slovenskej grafiky prezentujúca akčné formy grafiky a živého (live) predstavenia - performance. Venuje sa akčným a procesuálnym prejavom súčasnej grafiky, alternatívnym a experimentálnym polohám s prvkami performance. Kolektívna výstava A3UM prináša rozsiahlu kolekciu grafických diel 21 autorov. Vedľa seba sa tak predstavia rôzne generácie, ale i grafické techniky a experimenty na hranici tohto tradičného média.

Kurátor výstavy: Branislav Zurko
Performance: Peter Valiska-Timečko a Simona Cuperová

Vystavujúci autori:

Rudolf Sikora, Róbert Brun, Petra Kalmus, Igor Benca, Miroslav Nicz, Michal Murin, Róbert Makar, Martin Derner, Patrik Ševčík, Martin Moflár, Stanislav Piatrik, Eva Moflárová, Peter Králik, Kateřina Makar Václavková, Anabela Sládek, Filip Jurkovič, Martin Ševčovič, Peter Valiska-Timečko, Pavol Truben, Monika Vrancová a Peter Lukáč.

Výstava potrvá do 6. januára 2019.

© 2024 MESTO TREBIŠOV