16. ročník cyklotúry úcty TREBIŠOV – HEJCE a späť

19.04.2022

Kedy: 14. mája 2022
Kde: Nám. Š. B. Romana - pred KaSS

Cykloturisti z Trebišova pozývajú širokú cyklistickú verejnosť na 16. ročník jarnej cyklotúry úcty Trebišov – Hejce a späť. Spojená je s položením vencov k pomníku 42 vojakov, ktorí zahynuli pri leteckej katastrofe pri návrate z mierovej misie v Kosove a pri príležitosti ukončenia druhej svetovej vojny. Spoluorganizátorom podujatia je mesto Trebišov.

Štart sa uskutoční 14. mája (sobota) o 7:30 hod. (registrácia od 7:00 hod.) pred budovou bývalého hotela Tokaj, na Námestí Štefana Boleslava Romana. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia prekladá na 28. mája (sobota).

Sedemhodinová túra s 8 zastávkami meria 140 km. Podmienkou účasti je:
- vek nad 15 rokov,
- zdravotná zahraničná poistka na príslušný deň,
- prilba,
- spoľahlivý bicykel,
- najazdených aspoň 300 km.

Touto náročnou cyklotúrou, ktorá je apolitická, si preveríte svoju výkonnosť a prispejete k zlepšeniu svojho zdravotného stavu. Každý účastník jazdí na vlastnú zodpovednosť, ohľaduplne a bezpečne so zapnutou cyklistickou prilbou a bez zbytočného používania mobilného telefónu.

štartovné - 5 € (ráno pri registrácií),
guľáš v cene (po návrate posedenie v areáli MLADOSŤ), 
pitný režim zabezpečený, 
malé občerstvenie: banán, horalka v Hejce, 
batožinu si každý účastník môže uložiť do zberného vozidla (oranžový mikrobus), vyzdvihnutie po návrate na parkovisku, pri MsKS. 

S krátkymi prestávkami počas cyklotúry tam a späť sa počíta na miestach: hraničný prechod Michaľany-Pálháza-Telkibányia-Hejce.

Viac informácií na 0905 139 910 - p. Biro a 0903 126 568 - p. Romančák.

© 2024 MESTO TREBIŠOV