Slovenský pohár silných mužov v Trebišove

13.08.2022

Kedy: 21. augusta 2022
Kde: Nám. Š. B. Romana - pred KaSS

Po premiére v minulom roku prídu silní muži Slovenska opäť do Trebišova! Už nedeľu 21. augusta, od 14.00 hodiny, sa na Námestí Štefana Boleslava Romana (pri budove KaSS) predstavia chlapi, bojujúci o body do konečného poradia Slovenského pohára. Práve druhá zastávka siláckej ligy bude na programe v našom meste.

Domáci Strongman Mário Karička, ktorý vyhral úvodné kolo ligy, bude „hostiť“ nasledujúci pretek. Aj on bude chcieť získať opäť prvenstvo a to znamená i najviac bodov do hodnotenia!

V ceste mu však bude stáť Ondrej Boruta, majster Slovenska v kategórii do 105 kilogramov v dvíhaní klady a rekordér v tlakových disciplínach Patrik Zelezka, či stále zlepšujúci sa silák Benjamín Machala. Okrem nich príde na súťaž aj Ján Kažimír a iní silní chlapi z celého Slovenska.

Pripravených je päť testov sily: dvíhanie oceľovej klady, nosenie kufrov, prevracanie 400 kilovej pneumatiky a nosenie 150 kilogramového meča.

Príďte sa pozrieť a povzbudiť silákov k ešte lepším výkonom. Celé podujatie zastrešuje mesto Trebišov v spolupráci so Slovenskou asociáciou silných mužov. Záštitu prevzal PhDr. Marek Čižmár, primátor mesta.

© 2024 MESTO TREBIŠOV