Cyklotúra úcty Trebišov - Hejce a späť

25.04.2023

Kedy: 20. mája 2023
Kde: Námestie Š. B. Romana

Cykloturisti z Trebišova pozývajú širokú cyklistickú verejnosť na 17. ročník jarnej Cyklotúry úcty Trebišov – Hejce a späť. Spojená bude s položením vencov k pomníku 42 vojakov, ktorí zahynuli pri leteckej katastrofe počas návratu z mierovej misie v Kosove a pri príležitosti ukončenia druhej svetovej vojny. 

Štart sa uskutoční 20. mája (sobota) o 7:30 hod. (prezentácia od 6:45 hod.) pred bývalou budovou hotela Tokaj na Námestí Štefana Boleslava Romana. Sedemhodinová túra so šiestimi zastávkami meria 140 km. Podmienkou účasti je vek nad 15 rokov, zdravotná zahraničná poistka na príslušný deň, prilba, spoľahlivý bicykel a najazdených aspoň 300 km.

Touto náročnou cyklotúrou, ktorá je apolitická, si preveríte svoju výkonnosť a prispejete k zlepšeniu svojho zdravotného stavu. Každý účastník jazdí na vlastnú zodpovednosť, ohľaduplne a bezpečne so zapnutou cyklistickou prilbou a bez zbytočného používania mobilného telefónu.

Viac informácií na tel. č.: 0905 139 910 p. Biro a 0903 126 568 p. Romančák.

štartovné - 5 € (ráno pri registrácií)
guľáš - V CENE (kto má záujem, ráno pri registrácií / po návrate posedenie v areáli MLADOSŤ) 
pitný režim zabezpečený 
malé občerstvenie: banán+horalka v Hejce 
batožinu si každý účastník môže uložiť do zberného vozidla (oranžový mikrobus), vyzdvihnutie po návrate na parkovisku pri mestskom kultúrnom stredisku 
krátke prestávky počas cyklotúry tam a späť
sú na miestach: hraničný prechod Michaľany-Pálháza-Telkibányia-Hejce

Spoluorganizátorom podujatia je mesto TREBIŠOV

© 2024 MESTO TREBIŠOV