Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

10.02.2017 15:56 - Vladimír Rusnák

Dobrý deň dúfam že sa dočkám odpovede Ďakujem.

07.02.2017 08:48 - pokus

dddd

07.02.2017 08:37 - pokus

pokusná otázka

06.02.2017 19:14 - Radovan Jílek

Dobrý deň pán Ing.Duč,
chcel by som sa spýtať koľko eurofondov dostalo Mesto Trebišov za dva roky čo je terajšie vedenie pri moci. Zároveň som na FCB zaregistrova, že iné mestá riešia opravu plavární cez eurofondy, podalo vôbec Mesto Trebišov žiadosť na tento projekt? Ďakujem.

05.02.2017 14:43 - Ladislav Mikunda

Dobrý deň,
chcem upozorniť na problém ul. Československej Armády. Táto ulica je dlhodobo v dezolátnom stave, čo znásobuje aj súčasné počasie. V týchto dňoch sa po chodníkoch nedá prejsť, tak aby ste ostali suchý.
Máloktoré autá dodržiavajú predpísanú rýchlosť, veľkým problémom sú nákladné auta a obrovské traktory s ťažkými vlekmi. Cesta je plná výtlkov, aj keď ako ste písali 15.8.2016 vraj sa cesta opravovala.
Autá idúce po ceste rozstrekujú vodu po chodníkoch, oploteniach, stavbách a samozrejme po chodcoch. Rodinné domy sa otriasajú v základoch.
Trpia tým nielen chodci ale aj majitelia domov pri tejto ceste.
Toto sa pravidelne opakuje po celý rok, nielen v zime.
Pýtam sa, uvažuje sa o oprave tejto cesty?
Je problém inštalovať na ceste svetelné radary a kamery?
Začne sa to vôbec riešiť? Môj podnet nie je prvý.
Ďakujem za odpoveď.

05.02.2017 11:51 - lukas

Chcem sa opytat dnes 5.2.2017 bude verejne korculovanie?

03.02.2017 07:45 - Oľga Wurschnerová

Ďakujem za rýchle odpratanie snehu od našej bytovky :-)

03.02.2017 01:21 - Jozef

Zdravím uz sa mesto zapojilo do uchadzaa o multifunkčné športové haly využiteľné okrem ľadového hokeja?

02.02.2017 20:38 - RJ

dobrý deň
v poslednej dobe som zaznamenal kritiku ohľadom udeľovania odmien zamestnancom mestského úradu.Preto Vás chcem požiadať aby sa to už vyjasnilo ak je to možné žiadam o zverejnenie celkovej výšky - sumy ktorá bola vyplatená zamestnancom a ak by to bolo možné aj vedúcich pracovníkov za posledné tri roky,,,verím že moju žiadosť bude možné zverejniť aby ľudia videli ako to vlastne je, ostávam s pozdravom

02.02.2017 07:44 - S.T.

Dobry den.Chcem sa spytat,ci mesto resp.technicke sluzby neuvazuje o posypani najfrekventovanejsich chodnikov v parku?Su velmi smyklave a hrozi riziko padu a nasledneho urazu hlavne ak zase po dazdi primrznu.Dakujem za odpoved.

31.01.2017 16:35 - Oľga Wurschnerová

Dobrý deň, mohla by som poprosiť kompetentných, ak by sa dal vyviezť sneh zo zadnej strany bytovky Komensého 1682, lebo je nakopený tesne pri stene a onedlho príde odmäk, tak aby sme nemali namoknuté steny na bytovke. Ďakujem.

29.01.2017 15:56 - Matúš Dobranský

Dobrý deň pán primátor,
mal by som taký podnet, či mesto neplánuje v blízkej budúcnosti odmeniť nejakými benefitmi darcov krvi mesta Trebišov,hlavne držiteľov Jánskeho plakiet. Natrafil som na pár článkov, kde niektoré mestá na Slovensku vytvárajú samostatne nejaké benefity pre darcov, či je to bezplatný vstup do meststkého fitnesscentra,kúpaliska, štadióna atď. Sám som darcom, no všímam si pri diskusiách v nemocnici, že v dnešnej dobe sú títo ľudia nedocenení. Viem , že pomáhame z vlastnej vôľe, no ak slovenské zdravotníctvo kašle na týchto darcov, tak aspoň mesto by si ich mohlo cenniť. Prečo všetci rodinný príslušníci zamestnancov technických služieb ,alebo polície atď majú zdarma fitness, korčulovanie a podobne ?
Prosím skúste sa povenovať aj tejto mojej žiadosti.
Ďakujem veľmi pekne.

26.01.2017 21:29 - sofia cabovska

Chcem sa opytat kedy pojdu v trebisove semafory...ci mam ist cez prechod naraz s autom alebo ako..vid.dnes isla starsia pani cez prechod nakolko mala zelenu spolu s autom ktore na nu zacalo trubit co tam robi.
No zrejme to nikomu z obyvatelov ani mesta
nevadi.
Dakujem za odpoved

26.01.2017 10:12 - Imrich Bandor

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, že či sa mesto nechystá nainštalovať digitálny ukazovateľ teploty, času a dátumu (mňa by to osobne potešilo)

24.01.2017 11:50 - Vojtech Zachar

Poprosil by som mesto aby zabezpečilo čistenie schodov a priestranstva pred hlavným vchodom na zimnom štadione nakoľko tam je plno snehu pred pokladňami a vstupnými dverami od parkoviska Ďakujem

Odpoveď

Dobrý deň,

ďakujem za Váš podnet. Parkovisko a schody pred vchodom na zimný štadión boli vyčistené piatok 27.1.2017.
Ďakujem za pochopenie.

Michal Davala
TS mesta Trebišov


23.01.2017 20:08 - Milan Faiks

Dobrý večer,chcem sa spýtať kedy sa budú čistiť chodníky a cesta na ulici Jána Husa a v blízkom okolí/hlavne AUTOBUSOVá A žELEZNIČNÁ STANICA/ o čistení ciest v meste Trebišov sa nemám chuť vyjadrovať- tankodróm v plnej kráse,zaráža ma že mimo mesta a v priľahlých dedinách sú chodníky čisté a cesty nanajvýš mokré-BEZ SNEHU A ĽADU-čo sa o okresnom meste nedá povedať,traktor s pluhom som na ulici Jána Husa videl pred týždňom v sobotu to je 14.1.2017 po tzv,, snehovej nádielke"keď prestalo snežiť okolo 14.30hod.ktorý prešiel jedným smerom z prizdvihnutým pluhom aby ho náhodou sneh ktorý akože odhŕňa nebrzdil,je to ulica od čerpacej stanice OMW k Autobusovej a Železničnej stanici ktorá je v dezolátnom stave a denne využívaná nespočetným množstvom ľudí.Čo robia ľudia pracujúci na VPP-ktorí okrem toho že postávajú na ťažko viditeľných miestach / zašívajú sa pri garážach,medzi bytovkami,pod stromami na ulici Šrobárovej,za bývalou budovou SAD a pod./ a robia neskutočný hluk nakoľko sú to poväčšine neprispôsobiví občania,za celý deň nespravia absolútne nič.Prečo mesto nespolupracuje s ÚRADOM PRÁCE-nezamestnaných je v meste podľa môjho názoru viac než dosť-myslím si že z nikoho by neubudlo keby nesedel doma ale zobral lopatu do rúk a hodinku - dve by pomohol pri čistení chodníkov alebo aspoň priechodov cez cestu kde sú zväčšia iba vyšliapané chodníčky cez kopy snehu,aspoň by vedel za čo berie peniaze.Čo sa týka ciest-môj názor je-KEĎ SOM PREŠIEL JA,mal by prejsť každý,lenže každý nemá traktor alebo ťažké nákladné auto s pluhom a naloženým posypovým materiálom ktoré má veľké kolesá a 20 cm snehu mu nerobí takmer žiadny problém,mám SUV 4x4 a už aj pri tých 20 cm snehu dostalo auto riadne zabrať a po týždni je stále cítiť ,,spálenú" spojku,vodiči isto pochopia o čom je reč.Jeseň-na zimu sme pripravený,Zima-snehová nádielka nás prekvapila,nepočítali sme s takým množstvom snehu,keď už prestalo snežiť,predsa nebudeme páliť naftu a platiť ľudí ktorí ten sneh odhádžu s chodníkov-príroda to zvládne sama,časom sa to roztopí a nás to nič nestojí,hlavne že všetci platia dane a ,,ZA NIČ",Kopa ľudí má následkom nevyčistených chodníkov zlomenú ruku,nohu,rozbitú hlavu alebo tomu podobný úraz,zaujíma to niekoho kompetentného?asi nie!Autom by som sa do práce mal dostať a v kancelárii mi úraz nehrozí,tak nebudem riešiť sprostosti ako je čistenie chodníkov a ciest v meste,komu sa to nepáči nech sedí doma a nebude mať problém dostať sa niekam po zľadovateľom a zasneženom chodníku a nepríde k úrazu ktorý mu hrozí,nerozbije ani svoje ani cudzie auto na zľadovatelej a zasneženej ceste keď sa mu náhodou nepodarí dobrzdiť aj keď ide takmer 0 rýchlosťou ale toto už nikoho nezaujíma príroda to časom vyrieši sama všetko bude zasa v poriadku až do nasledujúcej zimy kedy sa všetko zopakuje,tak ako za posledné roky a je úplne jedno kto je vo vedení mesta,stále dookola to isté.PýTAM SA PREČO JE TO TAK A DOKEDY TO TAK EŠTE BUDE.

19.01.2017 03:04 - Smithd940

Hi, I desire to subscribe for this web site to obtain latest updates, therefore where can i do it please assist. gkdcefeeccfeceag

17.01.2017 20:39 - Mgr.Radovan Jílek

Dobrý deň,
sú tri dni po kalamitnej situácii a Mesto Trebišov stále nedokázalo upratať ani parkoviská na sídliskách. Nakoľko platím mestu dane, rád by som vedel kedy budú vypratané parkoviská na ulici SNP pred bytovým domom 2342, 2343, 2345, aby občania mohli parkovať na miestach na to určených. Ďakujem.

Odpoveď

Dobrý deň,

Parkoviská na Ul. SNP, pred všetkými BD uvedenými v otázke, boli vyčistené piatok 20. januára 2017.

Michal Davala
TS mesta Trebišov

17.01.2017 14:28 - Občan TV

Chcela by som poprosiť o aktualizáciu MHD Trebišov. Na stránke mesta je cestovný poriadok ešte z r. 2015, no ten už nie je pravdepodobne aktuálny.

16.01.2017 19:57 - Marek

Dobrý deň.Na ulici Č.S.Armady oproti starej kuchyni je parkovisko asi pre 8 áut a na tom parkovisku bezne majiteľ oproti Čínskeho obchodu pod názvom DIEN BIEN PHU necháva svoju dodávku Mercedes Košickej značky ktorej zadná časť je až po okraj vozovky a tým pádom bráni vo výhľade do ľavá smerom k semaforom vodičom vychádzajúcim z Kutnohorskej ulice na hlavnú.A položenie retarderov na Kutnohkrsku ulicu tiež by nebol zlý nápad,lebo deti sa tam hrajú a prechádzajú sa,utekajú po loptu na cestu a niektorý vodiči tam jazdia dosť rýchlo.Dakujem

15.01.2017 13:11 - Ján

Dňa 14.1.2017 o 5 ráno bola vyhlásená snehová kalamita. Zasadal krízový štáb. Na sídlisko kpt. Nálepku neprišla žiadna technika. Všetko sme si odhádzali vlastne zakúpenými lopatami. Keď som telefonoval na technické služby, vrátnik mi povedal, že aby som zavolal na krízový štáb. Pýtal som od neho číslo. Jeho odpoveď bola NEVIEM ČÍSLO.Zavolajte na sekretariát primátora. Nikto nezdvíhal. A bol som vybavený. Ešte šťastie, že nikto nepotreboval súrnu lekársku pomoc. Môžete mi napísať to číslo krízového štábu, pre prípad do budúcnosti? Alebo to je tajné číslo? Ďakujem Ján Baloc

11.01.2017 09:46 - Dušan Grajcár

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, prečo v otázkach a odpovediach sa nedajú k otázkam pripájať aj fotografie ? Bolo by z nich jasné kto a kedy porušuje zákon. V iných mestách to tak je a ja verím, že to pôjde aj u nás. Alebo nie? Ďakujem.

05.01.2017 06:40 - Barnypok

sLBM9y http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

04.01.2017 14:28 - Barnypok

yllvxz http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

02.01.2017 17:03 - lubo

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako sa dá vymazať už neaktuálny inzerát. Ďakujem za odpoveď.

02.01.2017 09:14 - Ing.Milan Holoubek

Prosím o info , kde je v Trebišove Slnečná ulica.Neviem to na Vašej stránke zistiť.
Ďakujem

31.12.2016 20:49 - Jana Horná

Chcela by som sa vedenia mesta opýtať, kedy začnú poslanci za Hnutie TV Nahlas konečne niečo robiť aj pre toto mesto? Pýtam sa preto, lebo sú ako sa chvália vo väčšine a tak vedenie mesta nemôže presadiť nič, čo by tomu mestu prospelo.Kde by som sa mohla dočítať, čo už vlastne od volieb do samosprávy pre toto miesto vôbec urobili? Nie plány a prázdne reči, ktoré mali pred voľbami, ale to čo pomohlo obyvateľom a teda aj ich voličom. Rada by som na toto dostala odpoveď tu na stránke mesta Trebišov. Vedeniu mesta Trebišov a poslancom MZ, ktorí to z mestom myslia úprimne a najmä čestne prajem do Nového roku veľa zdravia a šťastia.

30.12.2016 14:12 - Barnypok

ZuGo4w http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

30.12.2016 14:12 - Barnypok

QY3fyO http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

29.12.2016 15:39 - Ivan

Chcem sa spýtať zastupiteľov mesta na možny termín otvorenia krytej mestkej plavárne.

© 2024 MESTO TREBIŠOV