Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

26.01.2016 03:02 - uocolheue

b5XGRj wdlvlfvmyzcw, [url=http://jqvovtiibncb.com/]jqvovtiibncb[/url], [link=http://pafefzdkpdtb.com/]pafefzdkpdtb[/link], http://yksvxqysxtrq.com/

25.01.2016 00:43 - kwdtzzcm

DoZnHA fmxixgcakebr, [url=http://ghjicbgaxkoj.com/]ghjicbgaxkoj[/url], [link=http://eliijebzvtqr.com/]eliijebzvtqr[/link], http://gdesaipowzvw.com/

21.01.2016 16:04 - Michal Fedor

Dobrý deň pýtam sa Vás už po 4tý -krát, prečo neodpovedáte na otázku okolo ohňostroja na Silvestra a jeho dôsledkov na občanov. Mám sa ohlásiť u pána primátora ?

21.01.2016 16:03 - Michal Fedor

Dobrý deň pýtam sa Vás už po 4tý -krát, prečo neodpovedáte na otázku okolo ohňostroja na Silvestra a jeho dôsledkov na občanov. Mám sa ohlásiť u pána primátora ?

18.01.2016 19:00 - karol baranyi

Prepacte pan primator a dovolte mi sa ospravedlnit sa vo svojich predchadzajucich sa vyjadreniach som sa nevyjadril patricne spravne k slovu neznaboch je potrebne priradit slovo despota a verime a je nas viac ze prvym klientom v dome smutku bude prave ten pikacu,ktory vyhadzal ludi z prace.satan

18.01.2016 19:00 - karol baranyi

Prepacte pan primator a dovolte mi sa ospravedlnit sa vo svojich predchadzajucich sa vyjadreniach som sa nevyjadril patricne spravne k slovu neznaboch je potrebne priradit slovo despota a verime a je nas viac ze prvym klientom v dome smutku bude prave ten pikacu,ktory vyhadzal ludi z prace.satan

18.01.2016 15:52 - karol baranyi

Pan primator,chcem sa opytat?ak sa chcu slusni ludia zamestnat na MU a boli vyhodeni neznabohom z BP musia ist spravnym SMEROM???dokedy ten satan ,ktory ma rodinnu firmu-BP bude zamestnavat 64 rocneho technika OBP ???? Kedy bude zvolena DR Bytoveho podniku???podla coho ten satan na BP pobera odmeny ked nebola zvolena DR od ktorej sa odvija odmena pre konatelov???nie pre satana?,ktory presadzuje stalinisticky kult osobnosti ,ktory sa ucil na VUMLE!!

18.01.2016 15:51 - karol baranyi

Pan primator,chcem sa opytat?ak sa chcu slusni ludia zamestnat na MU a boli vyhodeni neznabohom z BP musia ist spravnym SMEROM???dokedy ten satan ,ktory ma rodinnu firmu-BP bude zamestnavat 64 rocneho technika OBP ???? Kedy bude zvolena DR Bytoveho podniku???podla coho ten satan na BP pobera odmeny ked nebola zvolena DR od ktorej sa odvija odmena pre konatelov???nie pre satana?,ktory presadzuje stalinisticky kult osobnosti ,ktory sa ucil na VUMLE!!

18.01.2016 11:30 - Ján Novák

Dobrý deň.

Prečítal som si v jednom predvolebnom letáku že ak dnešná koalícia ktorá má v mestskom zastupiteľstve menšinu v rubrike šport sľubovala že obnoví mužsky hokejový klub. Seniorský hokej sa podarilo zlikvidovať oranžovým. Napriek tomu, že mesto dotuje niektoré športy je jedno z malo miest,ktoré by okrem mládežníckeho
hokeja bolo zriaďovateľom nejakého seniorského športu. Preto sa chcem opýtať vo svojom mene,ako aj v mene priaznivcov hokeja či neuvažujete tento sľúb naplniť a zriadiť mestský hokejový klub seniorov ktorý, by štartoval v 2.lige.Na začiatku mužstvo by malo pôsobiť v amaterských podmienkach. Nakoľko Trebišov nie je veľkým mestom si myslím, že občianské združenie tento šport nemôže zvládnuť a na Slovensku je
hokej väčšinou zastrešovaný tak, že zriaďovateľom sú mestá. Napr. v 2.lige sú všetky mužstva vedené ako mestské hokejové kluby.
Ďakujem a prajem Vám veľa chuti tento stav riešiť.
Ostávam s pozdravom

15.01.2016 21:19 - Michal Fedor

Kde je moja otázka a odpoveď ohľadom osláv Silvestrovskej noci ? Je tam niečo vulgárne, že otázka nemôže byť zverejnená ? Odpovedajte alebo si mám myslieť, že zavádzate cenzúru ako predošlé vedenie ? Nie je to prvý krát !

12.01.2016 11:57 - Jozef Brunacký, Ing.

Prajem pekný deň,
chcem sa spýtať, ak chcem požiadal o zníženie dane z nehnuteľnosti a poplatkov za TKO, aké doklady potrebujem predložiť a dokedy. V minulom roku mi bolo priznane zníženie dane aj TKO. Som držiteľom ZTP a poberám čiastočný invalidný dôchodok, žijeme v domácnosti z manželkou dvaja, syn ma trvale bydlisko v Košiciach od septembra minulého roku(2015), dcéra pracuje v Dunajskej Strede a má prechodný pobyt v obci Michal na Ostrove č.57.
Ďakujem za odpoveď.

11.01.2016 15:18 - Michal Fedor

Dobrý deň , napísal som Vám otázku okolo Silvestrovskej noci , že to bolo ako na Majdane. Odpoveď nepoznám. Môžete byť pohotovejší ? Alebo nech sa otázka objaví na druhý deň, lebo tak neviem či prešla alebo neprešla cenzúrou. Ďakujem.

09.01.2016 10:50 - Mgr. Radovan Jílek

Dobrý deň,
chcem sa spýtať Kancelárie primátora, prečo nie sú zverejňované otázky ktoré neporušujú pravidlá Otázok a odpovedí.Konkrétne som sa pýtal kto a kedy menoval do funkcie Náčelníka MsP, ktorý sa takto aj podpisoval na tomto fóre, keď túto právomoc má len MSZ a nie primátor mesta.
Ďakujem.

09.01.2016 08:46 - RNDr.Tatiana Jenčová

Dobrý deň, koľko je prosím vás košov na psie(zvieracie) exkrementy v našom meste? Na sídlisku Juh som našla len jeden taký. Nemám psa, len konštatujem, že napr. lúka na sídlisku Juh, kde psíčkári venčia svojich miláčikov, je čoraz viac znečistená, možno aj preto, že je málo košov na tento odpad..
Ešte poznámka-aj ten jeden kôš n sídl. Juh je už v dezolátnom stave, bolo by ho treba vymeniť.
Psíčkárov je v tomto meste ozaj veľa a teda je aj veľa psích exkrementov, ktoré (ak nebudú koše a uvedomelosť občanov, aby exkrementy do košov dávali), neurobia nášmu mestu dobrú vizitku..

09.01.2016 08:11 - RNDr.Tatiana Jenčová

Dobrý deň prajem, kedy sa v meste zlepší situácia s triedením odpadu? Uvítala by som kontajnery na bioodpad z kuchyne, na textil.

08.01.2016 09:53 - Štefan Tatranský

Dobrý deň!
V prvom rade Vám prajem šťastný Nový rok a veľa zdravia!
Moja otázka: Kedy vystúpia u Vás "kozáci" ? 20.01.2016 v stredu alebo 20.02.2016 v sobotu. Plagát odporuje textu. Ďakujem !

05.01.2016 13:57 - Michal Fedor

Dobrý deň, chcem vyjadriť svoju nespokojnosť spojenú s príchodom Nového roku, Silvestrom a jeho oslavami. Pýtam sa vedenia mesta prečo nevyužilo novelu zákona o zákaze používania pyrotechniky na území mesta mimo stanoveného času a miesta ? Vari si vedenie mesta myslí, že Silvester a jeho oslava je len pre pár stoviek nadšencov tejto zábavy a čo my starší občania, zvieratá nemôžeme vyjsť na ulicu lebo je to ako by vypukol MAJDAN!! Oslavu ÁNO, ale na určenom mieste a vymedzenom čase a nie tri dni predtým a týždeň po tom . V Trebišove asi niekto mal nastavené hodinky idúce 10 minút dopredu .Ešte aj dnes 5.1.2016 som v Kauflande videl predávať pyrotechniku! Komu ? Na budúci rok pamätajte aj na tých ostatných niekoľko tisíc občanov, ktorým tento druh zábavy robí aj zdravotné problémy. Vďaka za pochopenie.

04.01.2016 23:23 - Ivan

Dobry den, znova sa pytam, kedy bude vybudovany chodnik medzi ulicami Druzstevna a Juzna? Je potrebne otazky klast dvakrat?

04.01.2016 19:15 - Monika

Dobry den. Chcem sa opytat ako sa budú riesit neustále problémy s dodávkou tepla na Ternavskej ulici, nakolko tam je tam neustále problém s tym, ze jeden den sa kúri a na druhy den su radiátory studené....tento problém pretrváva od začiatku vykurovacej sezóny, a myslim si ze sedieť v zime v byte ked su vonku mínusové teploty nie je velmi prijemne, nakolko za teplo platím...a neodvolavajte ma na cislo porúch tepla, lebo toto by malo riesit aj mesto...dakujem

04.01.2016 17:27 - Mária Princíková

Mám dotaz na Bytový podnik mesta, v poslednom období, je problém s vodou.... v dome č. 1683/1, si pustíte vodu na sprchovanie, o dve minúty sa spustí studená a o chvíľu nato horúca, sprchovať tak dieťa, buď zažije šok alebo ho obarím ... a pri púšťaní teplej vody si musíte prv počkať asi desať minút, kým odtečie /pritom vodomer točí teplú vodu/ a potom ide striedavo ako sa jej zachce. Prosím o odpoveď a okamžitú opravu ... dakujem

29.12.2015 13:34 - Andej Tancoš

Dobri Den volam sa Andrej Tancos a mam ženu aj 3deti a bivam u unibunki a chcel som si prenajat pozemok a bol som na meskom urade a povedali mi že sa to neda chcel bisom odvas nejaku pomoc Dakujem za pochopene

28.12.2015 22:31 - Zuzana

Dobrý deň.Nedávno sa na ulici Komenského postavil malý drevený domček pre detí.V mestskom infoliste 5/2015 bol o ňom článok, kde bolo napísane:...domček je možné využívať neobmedzene.Tak túto vetu by som chcela upraviť.Domček NIEJE MOŽNÉ VYUŽÍVAŤ NEOBMEDZENE pretože,domček je ZAMKNUTÝ NA KĽÚČ.Je to veeeeeľmi zarážajúce!Kľúč vlastí malá skupinka maloletých detí.Domček je preto neprístupný pre všetke detí.Chcem sa spýtať:tento domček bol postavený na súkromné účeli?Ďakujem

20.12.2015 11:42 - JozefKA

dobrý deň, chcem sa spýtať prečo je odstávka teplej vody a tepla (sídlisko Sever), a prečo o tom nie je žiadny oznam. myslím, že by pomohlo, keby sme vedeli v akých intervaloch pôjde teplá voda. Ďakujem.

18.12.2015 10:30 - Tatiana Balonová

Dobry den. Chcm sa opytat ako potupovat, ked si chcem dat oznacit parkovacie mieto pre autov pred bytovkou, nakolko som onkol. pacientka a aj napriek tomu, ze mi to na dannom urade neschvalia kolko by stala taka znacka a jej ocasenie. Dakujem Balonová

16.12.2015 21:04 - Marek

Dobrý deň,
chcel by som poprosiť o vyčistenie štrkových chodníkov v okolí kaštieľa, nakoľko tadiaľ chodím každý deň do práce aj z práce a v priebehu jesene sa z vrstvy lístia stala vrstva blata. Kým len pár metrov smerom do parku boli a sú chodníky a ich okolie čistené každý deň (aj dnes) doslova po pár lístkoch, v časti pri kaštieli to ale zatiaľ nikomu nenapadlo ani raz. Za nápravu ďakujem.

15.12.2015 20:55 - Mgr. Radovan Jílek

Dobrý deň,
v predchádzajúcich odpovediach som si všimol že odpovedal náčelník MsP Mgr.Cabada. Kedy a kým bol ustanovený do funkcie náčelníka, keď túto právomoc má len Mestské zastupiteľstvo?

15.12.2015 08:17 - Ingrid Vinczeová

Dobrý deň, rozpis lekárenských pohotovostných služieb na mesiac meníte až na požiadanie občanov?
Ingrid Vinczeová

14.12.2015 12:18 - Domaracký

Dobrý deň prajem. Kedy už toto konečne skončí? Každý deň máme zavzdušnené radiátory, raz v jednej raz v inej stúpačke, v radiátoroch a v rúrkach nám len žblnkoce a radiátory nám hrejú len do polovice. Už keď to konečne vyzerá, že je dobre, tak na ďalší deň sú zase zavzdušnené. Nech prosím vás chodia kompetentný ovzdušňovať celý systém, lebo za kúrenie platíme peniaze. Po minulé roky sme takýto problém nemali. A ďalšia vec, prečo nám v noci vypínajú teplú vodu??? Človek príde neskoro večer domov, chce sa osprchovať a teplá voda nejde. Aj za tú platíme peniaze. A nepíšte mi prosím, že sa mám obrátiť na správcu bytovky, lebo správca rekonštrukciu teplovodov nerealizuje. Ďakujem.

13.12.2015 23:37 - Richard B

Moja otázka je prečo doposiaľ nebolo vidieť tak často m.policajtov v uliciach mesta ako teraz? Nechcem nikomu vstupovať do svedomia ale skôr sa,chcem úprimne poďakovať hliadke m.polície ktorá svojím rýchlym zákrokom našla ukradnutý bicykel mojej tete,bol síce starší ale to na veci nič nemení. Veľa sa tu popísalo negatívneho na našu m.políciu ale myslím že sa v poslednej dobe kompetentný asi zobudili lebo vidieť naozaj často hliadky aj v uličkách nie len v centre pred obchodným domom kontrolovať parkoviská,ešte raz ďakujem a len tak ďalej želám všetko dobré Rišo

08.12.2015 18:20 - A. Polak

Dobrý deň, chcem sa opýtať vedenia mesta, že ako pokračuje kauza s p. Kasardom, ktorý urobil mestu nemalý dlh na nájomnom a dlh za odber tepla v reštaurácii Berehovo a prečo sa v prevádzke textilu Betta v Berehove pod spomínanou reštauráciou nekúri a predavačky tam neskutočne mrznú!!!!!!!!! Za vyčerpávajúcu odpoveď vopred ďakujem!!!

© 2024 MESTO TREBIŠOV