Otázky a odpovede

Vážení občania

Máte otázky, ktoré sa týkajú mesta alebo mestskej samosprávy? Napíšte svoju otázku a v čo najkratšom možnom čase uverejníme odpoveď v spolupráci s príslušnými zamestnancami mesta z danej oblasti.

Vyhradzujeme si právo neuverejniť všetky otázky, najmä otázky s vulgárnym obsahom, anonymné otázky (ak nie je uvedené meno a priezvisko pisateľa), otázky, ktoré sa netýkajú problematiky mestskej samosprávy alebo niečo, čo nemá charakter otázky.

Dodávame, že táto forma komunikácie nenahrádza informačnú povinnosť mesta v zmysle platných právnych predpisov SR.

21.01.2013 17:49 - Roman Hanc

Chcel by som sa opýtať,čo bude mesto resp.TS robiť s dierami na cestách...dnes sa mi podarilo do jednej vojsť pred Kauflandom a tehlovou bytovkou smerom na kruhový a poviem Vám bol to neskutočný zážitok!!!Viem ,že ešte na to neprišiel čas,ale treba s tým niečo robiť...Otázka č.2...či ste spokojný s dodávateľom,ktorý ako ste prezentovali v apríli 2012 opravoval tieto diery revolučnou najmodernejšou metódou,lebo niekedy to opravovali TS zastaralou metódou a ja ako laik roydiel nevidím...dokonca mám pocit,že je to horšie...

Odpoveď

Mesto Trebišov plánuje rekonštrukciu ciest a chodníkov na jar. V zime kvôli nízkym teplotám nie je možné diery opravovať ani novou technológiou. S novou technológiou sme spokojní, bohužiaľ nedá sa aplikovať na rozsiahle poškodenie vozovky.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

21.01.2013 13:39 - Jozef Novak

Dakujem za odpoved. Moja dalsia otazka znie, ze kolko stromov mesto nechalo vyrubalo v parku za mesiac december, januar a preco? Kedy a kolko stromov mesto planuje vysadit namiesto tych vyrubanych?

Odpoveď

V mesiaci december 2012 bolo vyrúbaných v Mestskom parku v Trebišove 29 ks drevín a v mesiaci január 2013 to bolo 59 ks stromov. Výrub bol uskutočnený z dôvodu možnosti bezprostredného ohrozenia zdravia alebo života človeka alebo značnej škody na majetku, nakoľko predmetné jedince boli vyschnuté. Oznámenie o výrube týchto drevín bolo zaslané na Obvodný úrad životného prostredia v Trebišove v zákonne stanovenej lehote. Primeraná náhradná výsadby bude prostredníctvom Centra voľného času Príroda realizovaná v jarných a letných mesiacoch.

Ing. Eva Bučková
odd. výstavby a majetku

21.01.2013 09:51 - Jozef Novák

Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať od kompetentných na mestskom úrade, že koľko peňazí by mesto ušetrilo od Vášho nástupu, pokiaľ by sa nenakupovali produkty od spoločnosti Microsoft, ale využívali by sa open source programy?

za odpoveď vopred ďakujem

Odpoveď

Dobrý deň,

Mesto by neušetrilo nič, naopak by muselo zaplatiť niekoľko desiatok tisíc eur za nové programy pre výkon samosprávy. Programy, ktoré mesto používa na svoju činnosť, matriky, pokladne atd. sú špecializovaným softwarom, ktorý beží pod OS Windows, tento stav mesto zdedilo po predchádzajúcich vedeniach. Vzhľadom na niektoré dáta, ktoré sa odosielajú do serverov štátnej správy to ani nie je možné, nakoľko štátna správa takisto používa platformu Windows. Z open source mesto využíva balík Open Office tam, kde je to možné.

Radovan Jílek
Kancelária primátora

18.01.2013 21:15 - Emilly

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aké výhody môže poskytnúť mesto invalidnému dôchodcovi, ktorý je držiteľom preukazu ťažko zdravotne postihnutý?
Ďakujem za odpoveď.

18.01.2013 19:15 - Vladimir

Aké sú plány mesta Trebišov v roku 2013 čo všetko chce v tomto roku stihnúť ?

18.01.2013 10:29 - Jozef

zdravím plati sa dan za psa z utulku ? dakujem

Odpoveď

Dobrý deň

Od roku 2013 sa platí daň aj za psa z útulku.

Ing. František Feďák
Finančné oddelenie

17.01.2013 18:59 - Michal Polák

Dobrý deň, prečo stagnujú jednania Mesta Trebišov so spoločnosťou ANTIK z dôvodu ich žiadosti pripojenia optického kábla v mestskej časti za koľajami pri kasárňach na Kollárovej ulici kde bývam ? Viete mi povedať kedy spoločnosť ANTIK dostane povolenie od Mesta Trebišov na pripojenie uvedeného optického kábla ?

Odpoveď

Mesto Trebišov vznieslo k projektu spoločnosti ANTIK viacero zásadných pripomienok, ktoré neboli firmou ANTIK riešené a tak je konanie zastavené.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

17.01.2013 09:27 - M - S

Ja sa nebudem na nič pýtať, ale chcel by som touto cestou poďakovať p. primátorovi za to ako pomohol mestu Trebišov. Ďakujem Vám, že ste sa dali do plnenia predvolebných sľubov, a nie ako bývalí primátori ktorí sa tam prišli iba nahrabať a na mesto samotné zvysoka kašľali. Určite máte môj hlas aj v ďalších voľbách. S pozdravom váš občan M.

16.01.2013 12:51 - Darina Poliaková

Dobrý deň.
Chcela ba som sa opýtať kompetentných ľudí kde by som nasla aktuálny cestovný poriadok MHD Trebišov kedže nie su na zastávkach,nenajdete ich ani na stranke Mesta Trebišov,ani na nete a ani vodiči MHD ich nevedia poskytnuť.Možno by som sa mohla riadiť tým z roku 2009 ktorý som našla na nete,ale to by som sa načakala.Ďakujem.

16.01.2013 09:52 - K. Feketova

Dobry den, mohlo by mesto v tomto pocasi zabezpecit posypanie chodnikov na nadjazde? Neskutocne sa tam smyka, podchod nie je, cez kolaje je prechod zakazany a clovek nechce riskovat pokutu. Dakujem.

Odpoveď

Dobrý deň

Údržbu nadjazdu zabezpečuje Slovenská správa ciest.

Budeme ich informovať.

Zdraví
Michal Pačuta
TS Trebišov

16.01.2013 09:22 - Monika Vincejova

Možete mi prosim vysvetliť vaše rozhodnutie, ktore je zakotvene vo Všeobecnych nariadeniach a to:
platenie za technicky odpad vo vyške 50%
za občana SR, ktorý síce má trvalý pobyt v Trebišove, ale už 5rokov býva v cudzine.
Jedná sa konkrétne o mojho syna.
Pracuje v Anglicku 5rokov, domov pride 2x do roka na cca 7dni a podľa vás vyprodukuje za ten cas tolko odpadu, že zan musi zaplatit.
Ved to je proti zdravemu rozumu. Nezda sa Vám to?
A to len preto, ze nie sme schopny zabezpecit pracu mlademu cloveku tu u nas, je nuteny za pracou vycestovat a ako trest za to, ze tu ma trvalý pobyt musi proste platiť.
Tak tomu naozaj nerozumiem. Co za studovaná hlava to vymyslela?
Dufam, ze sa dockam odpovede.
Vopred dakujem.

16.01.2013 08:42 - Peter Maly

zdravím kedy mesto vybuduje skatepark ? nemal nahodou byt pri kauflande? ci sa nato uz zabudlo ? dakujem

Odpoveď

Dobrý deň,

Mesto počíta s vybudovaním skateparku, ktorý bude realizovaný v priebehu roku 2013.

Kancelária primátora

14.01.2013 19:11 - Tomková Dana

Dobrý deň. Chcem sa spýtať prečo musí po novom za KO platiť osoba ktorá sa kvôli práci dlhšiu dobu nezdržiava v mieste trvalého bydliska...veď neprodukuje žiaden odpad.

11.01.2013 09:47 - i.demeterova

ja sa chcem opat vratit k teme parkovisko na Severnej,cize chcem sa spytat,to opat ukrojite zo zelenej plochy smerom na ihrisko a rozsirite uz existujuce parkovisko o 9par.miest?len kvoli tym9autam,...?toto neriesi celkove parkovanie na Severe,a co s chodnikom,ktory pouzivaju chodci smerom z Ternavskej do mesta,zrusi sa?,ked tam budu pak.miesta ci ako,je sice rozbity ale je chodcami vyuzivany,ci sa opat zasiahne do plochy ihriska/lebo inac sa to asi nebude dat vybetonovat/a vytvori sa novy chodnik,alebo budu chodci chot pomedzi auta?prepacte pan Princik,ze sa k tomu neustale vraciam,ale vase odpovede ma neuspokojili,byvam tu roky,viem ako je dana plocha vyuzivana,dalsie a dalsie auta za bytovkou znamenaju viac vyfukovych plynov,menej zelene,menej kyslika,menej zatravnenej plochy,kde moze vsiaknut pebytkova voda apod...dakujem

Odpoveď

Využitie parkoviska medzi bytovým domom 2275 a trafostanicou je nedostatočné, lebo umožňuje len jednoradové kolmé parkovanie pre 9 automobilov. Rozšírením parkoviska o 5 metrov smerom na sever sa umožní dvojradové kolmé parkovanie. Ďalších 35 parkovacích miest bude v tejto lokalite vybudovaných východne od plota záhrad Hurbanovej ulice. Všetky parkoviská budú riešené z polovegetačných tvárnic, takže nemusíte mať obavy zo zabetónovania sídliska a aj odtok dažďovej vody je tým vyriešený. Terajší chodník medzi Ternavskou a Severnou ulicou bude dvojúčelový. Bude ďalej slúžiť ako chodník pre peších, aj ako prístupová jednosmerná cesta na parkovisko s obmedzenou rýchlosťou. Takéto riešenia sú bežné aj v iných mestách nielen na Slovensku.

Toto riešenie je kompromisom medzi zvyšujúcimi sa požiadavkami obyvateľov na nové parkovacie miesta a potrebe zachovania zelene a detských ihrísk. Ubezpečujem Vás, že na sídlisku Sever zostane stále dosť zelene, bude vysadená nová a bude zrekonštruované aj detské ihrisko na úroveň s ktorou určite budete spokojná. Dúfam, že uznáte, že je lepšie pozerať sa na problém parkovania, zelene a detských ihrísk reálne a že nemá zmysel kresliť ďalšie sci-fi projekty na niekoľko podlažné parkovacie domy, navyše keď všetky vhodné pozemky na sídlisku Sever boli v minulosti rozpredané súkromným osobám.

Ing. Ľubomír Princík
Vedúci oddelenia výstavby a majetku

10.01.2013 10:53 - Miriam Miňová

Dobrý deň,chcem sa opýtať prečo autobus.zastávka pri Berehove bola čiastočne demontovaná a už dlhšiu dobu sa s ňou nič nerobí.V prípade nepriaznivého počasia,aké je v tomto období,nemáme sa s deťmi kam schovať.Nebolo by možné tam osadiť zastávku,ako je pri potravinách Adriana?Za odpoveď Ďakujem.

09.01.2013 18:25 - Patrik Ihnát

Dobrý deň, blíži sa termín podania daňového priznania z nehnuteľností, pozemkov atď. Bolo by vhodné, keby ste taktiež na mestskej stránke zverejnili jednotlivé sadzby za m2 a taktiež vzory daňových priznaní, nakoľko som takéto informácie na stránke mesta nenašiel. Verím, že občanom mesta by to veľmi pomohlo pri vyplňovaní tlačív a možno by to aj odbremenilo pracovníčky MsÚ, ktoré poskytujú informácie o daniach.

09.01.2013 12:39 - Mgr. Mária Duduričová

Dobrý deň, rada by som reagovala na vybudovanie nových parkovacích miest na sídlisku Sever - konkrétne popri plotoch od ul. Ternavskej po ul.Severnú. Kde sa majú naše deti hrať???? Na sídlisku Sever sa nevybudovalo ani neopravilo ani jedno detské ihrisko, ale už zase nám beriete zelené plochy, ktoré naše deti využívajú na hry. Výsledkom síce bude viac parkovacích miest, ale som zvedavá kto ponesie zodpovednosť za prípadné úrazy resp. poškodzovanie áut keďže deti sa budú musieť hrať na parkoviskách. To naozaj neexistuje iná možnosť, len zase uškodiť deťom????? Možno sa to nezdá, ale aj tá zelená plocha pod plotmi rodinných domov je deťmi využívaná!!!!!

Odpoveď

Nové parkoviská na sídlisku Sever nezasiahnu do žiadneho detského ihriska a ani do žiadnej veľkej trávnatej plochy, na ktorej sa hrali deti. Mesto Trebišov bude v priebehu roka 2013 rekonštruovať detské ihrisko aj na sídlisku Sever, takže obavy, že sa deti nebudú mať kde hrať sú neopodstatnené.

Ing. Ľubomír Princík
Oddelenie výstavby a majetku

09.01.2013 06:43 - Jozefina Kolesarova

Chcem sa spýtať,či aj mesto Trebišov má nejakú senior kartu výhod pre starších občanov, tak ako mesto Michalovce? Ak ano, od koľko rokov a postup vybavenia a zlavy na ktoré sa vzťahuje.
Starší občania ešte aké výhody si môžu uplatniť v Trebišove?

Ďakujem

Odpoveď

Dobrý deň,

Mesto Trebišov vydalo v r. 2012 po prvý raz senior karty, ktoré starším občanom umožňujú bezplatný vstup na športové a vybrané kultúrne podujatia v meste. Senior karty sú vydávané občanom nad 65 rokov, pre rok 2013 budú distribuované v mesiaci január.

Kancelária primátora

08.01.2013 15:25 - manasil marian

pekny den prajem nemohlo by mesto zabespecit vycistenie parku v nemocnici nasov nezametnanov majoritov??? aj naprie tomu ze park je majetkom nemocnice....degese vyberaju kose na sidlisku JUH a tam ich preberaju...ked ze to oni urobili nech to vycistia...zaroven si precvicia pracovne naviky... s pozdravom m.manasil

Odpoveď

Dobrý deň,

Nemocničný park nie je majetkom mesta ale súkromnej spoločnosti. Mesto podľa zákona nemôže na súkromnom majetku vykonávať činnosť, zveľaďovať ho ani investovať. Vybavenie Vášho podnetu nie je v kompetencii mesta. Mesto však bude uvedený priestor častejšie monitorovať hliadkami MsP.

Kancelária primátora

08.01.2013 10:42 - Ing. Michal Polák

Prosím Vás o zverejnenie na webe Mesta Trebišov, aj telefonne a e-mailové kontakty všetkých zamestnancov ostatných piatich oddelení MÚ (na webe je udaná len poštová adresa uvedených piatich oooelení) okrem Kancelárie primátora, ktoré sú zverejnené na webe.

07.01.2013 21:54 - Veronika Kuchárová

Dobrý deň, dočítala som sa, že vo vašom meste v dávnej histórii popravili zbojníka Fedora Hlavatého, a chcela by som vedieť či k tomu sú nejaké doklady, spisy, ktoré hovoria o jeho poprave, ako ho popravili a kedy presne. A najmä či to je pravda.
Vopred ďakujem za odpoveď

Odpoveď

Odpoveď na otázku č.88.

Meno Hlavatý sa v dejinách Trebišova spomína v súvislosti s východoslovenským sedliackym povstaním v r.1831. Nie však Fedor, ale Ján Hlavatý, ktorý patril k vodcom povstania v Trebišove. Povstanie v Trebišove vypuklo v r.1831 2.augusta, bolo však rýchlo potlačené, napriek tomu sa rozšírilo aj do iných obcí a regiónov vtedajšieho východného Slovenska.(Dejiny Trebišova, Kol. Východoslov. vydavateľstvo Košice 1982). Tento Ján Hlavatý bol začiatkom augusta, po potlačení povstania v Trebišove, aj popravený(pravdepodobne obesením). Či ide o rovnakú osobu, nevieme(vodca povstania mohol byť porovnávaný so zbojníkom). Povstanie a poprava vodcov povstania sú historické fakty.

Ing. Martin Telepčák
Oddelenie organizačné

05.01.2013 13:26 - Michal Fedor

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je pravda, že v okolí našho mesta sa nachádza thermálny prameň a ak áno či mesto planuje jeho využitie ?
Druhá otázka : Pri štátnej ceste v smere od nadjazdu na Slov. Nové Mesto vpravo od cesty je nejaká plynová stanica alebo čo to vlastne je ? Má mesto z toho nejaký úžitok ? Vysvetlite prosím blížšie . Ďakujem pekne.

Odpoveď

Dobrý deň,

Podľa predbežných výskumov sa v blízkosti Trebišova termálne vody nachádzajú, nie je isté aká by bola výdatnosť vrtu, teplota vody atd. Ide o finančne veľmi nákladné vŕtanie do veľkých hĺbok bez zaručeného výsledku, preto je mesto pri rozhodovaní veľmi opatrné.

Na Vašu druhú otázku Vám odpovie súkromný subjekt Nafta Gbely, ktorého sme požiadali o vyjadrenie.

Kancelária primátora

04.01.2013 22:36 - Ing. Michal Polák

Prečo na novej webovej stránke mesta nie sú uvedené telefónne a e-mailové kontakty všetkých zamestnancov Mesta Trebišov podľa jednotlivých oddelení, tak ako to bolo na starej webovej stránke mesta ?

Odpoveď

Dobrý deň,

Kontakty na zamestnancov MÚ sú uvedené na stránke mesta:

http://www.trebisov.sk/mestsky-urad/oddelenia-msu

Kancelária primátora

04.01.2013 12:29 - lukas ferencik

cital som ze sa hlada sponzor na krytu plavaren aj na letne kupalisko atd. chcem sa opytat ze ak sa sponzor nenajde tak letne kupalisko bude cez leto zatvorene alebo otvorene? dakujem za odpoved

Odpoveď

Dobrý deň

Robíme všetky opatrenia na to aby sme letnú sezónu zvládli v prípade,že záujemca o prevádzkovanie celého Areálu vodných športov nebude.

Zdraví
Michal Pačuta
TS Trebišov

03.01.2013 18:05 - Martin Rovnak

Dobry den. Chcel by som poziadat o opravu kanaloveho priklopu na ul. SNP, pozicia GPS: +48° 36' 50.54", +21° 43' 5.30", alebo http://goo.gl/maps/34HI1 (pred domom 1592) pri prechode autobusov MHD, vozidiel zasobovania, alebo zbludilych kamionov po tomto priklope sa dost silne otrasy prenasaju az na blizke domy. V lete sa opravovali priklopy od nemocnice az po novovybudovany komplex, ale dalej po ulici sa nepokracovalo. Kam adresovat ziadost? MU Mesto? Sprava ciest? Technicke sluzby? Kto ma tu cestu na starosti? Dakujem za odpoved.

Odpoveď

Dobrý deň

Šachta,ktorú ste na mapke označili patrí Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti a.s.

Zdraví
Michal Pačuta
TS Trebišov

02.01.2013 08:08 - J. Čonka

12.12.2012 som prostredníctvom tejto rubriky žiadal p. ing. Verešovú o prehodnotenie zmeny odchodu MHD č. 1 z autobusovej stanice na Paričov zo 16:45 naspäť na 16:40, resp. ešte lepšie na 16:35 hod. Aj napriek odpovedi "Beriem na vedomie Vaše pripomienky, ale adekvátnu odpoveď, prípadne prijaté opatrenie dostanete až po konzultácii so SAD Michalovce ako ste sám navrhli" sa do dnešného dňa zo strany mesta v tejto veci nič neurobilo. Keďže som sa nespoliehal len na mesto, požiadal som preto p. Poľačka zo SAD MI, závod Trebišov (ešte 12.12.2012) o preverenie situácie a ten mi následne potvrdil, že SAD MI navrhlo zmeniť odchod od 1.1.2013 na 16:35 hod.len to podlieha schváleniu zo strany mesta. Odozva mesta však zatiaľ nie je žiadna, pretože odchod MHD je stále o 16:45 hod. Dôvodom zmeny zo 16:40 na 16:45 hod. vraj bol príchod vlaku z Michalian o 16:39 hod.. Ten však aj minulý rok mal podobný príchod (16:37) a nikto z neho na MHD nenastupoval. Po overení situácie (odsledovanie 2 týždňov) z tohto vlaku teraz cestuje, resp. sa snaží cestovať (vlak stále totiž väčšinou mešká a nestíha ani odchod MHD o 16:45) jedná pani (podčiarkujem jedná), ktorá má raz do týždňa (opäť podčiarkujem) počas pracovných dní nočnú službu v nemocnici, pričom k nemocnici má aj autobusový spoj Trebišov – Sirnik s odchodom o 17:00 hod. (spoj č. 811401 83), takže dôvod posunu MHD na 16:45 bol zbytočný a len strpčuje cestovanie (dlhá čakacia doba 28 – 40 minút) ostatným cestujúcim. Chcem sa preto spýtať p. ing. Verešovej, kedy sa konečne mesto vyjadrí k návrhu SAD MI a zmení sa odchod MHD naspäť na 16:40, resp. ešte lepšie na 16:35 hod., ako navrhuje SAD MI?

Odpoveď

Podľa informácie od iných občanov (Jozef Bindas z ulice Hradišskej), ktorí využívajú tejto spoj sú aj pozitívne ohlasy tejto zmeny a zatiaľ nikto okrem Vás o úpravu času nepožiadal. Aby sme objektívne pristúpili k takejto zmene, žiadame Vás o požiadavku zmeny od viacerých občanov mesta využívajúcich tento spoj.

Oddelenie výstavby a majetku

01.01.2013 21:11 - i.demeterova

ja by som sa chcela spytat,ako sa budu riesit parkovacie miesta,ked sa minie vsetka zelen na sidliskach a v meste...,a aut len prbuda,lebo nie je umenie ukrojit zo zelenej plochy a vydlazdit ju/sidl.sever../kedze mesto ma odbornikov na tuto oblast a tiez aj fin.zdroje,nebola by tu ina moznost?poslankyna Paskova navrhla urobit cestu z toho jedineho rozbiteho chodnika co vedie do mesta z Ternavskej ulice,je to chodnik,ktory v lete bezne vyuzivaju deti a mladez,kedze je sucastou detskeho hriska,poprosim odpoved

Odpoveď

Na sídlisku Sever pribudne začiatkom roka 2013 spolu 84 nových parkovacích miest (prepoj Ul. Severná a Ul. Ternavska + rozšírenie existujúceho parkoviska – 45 státí, Ulica Ternavská pri bytovke - 23 státí, Ulica Ternavská pri ZŠ - 16 státí). Na sídlisku JUH mesto koncom roku 2012 vybudovalo 23 nových parkovacích miest, začiatkom roka 2013 pribudne ďalších 24 parkovacích miest a na Berehovskej ulici pribudne ďalších 25 státí. Všetky parkovacie miesta budú mať povrchovú úpravu z polovegetačných tvárnic. Nemusíte mať preto obavy, že by sa všetka zeleň v meste minula, lebo v prípade potreby je možné parkovacie miesta ozeleniť trávnikom. Budovanie iného systému parkovania - parkovacie domy, podzemné parkoviska a pod. je pre mesto Trebišov zatiaľ hudbou budúcnosti. Budovanie novej cesty zo sídliska Sever je významným investičný nákladom, ktorý musia schváliť poslanci Mestského zastupiteľstva.


Ing. Ľubomír Princík
oddelenie výstavby a majetku

30.12.2012 16:21 - Jaromir Tanhauser

Zaujimalo by ma,ci peniaze na ohnostroj,ktore mesto dostalo "darom",nemohli byt vyuzite trochu racionalnejsie a od koho ten dar pochadza.Zeby Santa?Napisal som aj meno aj mail,tak cakam aj odpoved.

Odpoveď

Novoročný ohňostroj je darom pre obyvateľov mesta Trebišov a nie pre Mesto Trebišov. Preto Mesto Trebišov nie je účastník zmluvného vzťahu a nemá dôvod uzatvárať darovaciu zmluvu. Podľa našich informácií darca (aj Váš) nestojí o publicitu, preto sa mu - žiaľ - nebudete môcť poďakovať osobne, ale Vaše úprimné poďakovanie mu s radosťou odovzdáme. Prajeme Vám pri ohňostroji pekný zážitok.

Kancelária primátora

28.12.2012 17:52 - K. Feketova

Dobry den,
rada by som vedela, preco boli odstranene klietky na smetne kose na ulici Hodvabnej na sidlisku Sever. Dakujem za info.

Odpoveď

Dobrý deň

Ochranné konštrukcie smetných košov nespĺňali svoj účel nakoľko boli odomknuté a po niekoľkých opravách sme sa rozhodli ich dočasne odstrániť.
Na Ternavskej ulici je plánované parkovisko od miesta pôvodného umiestnenia košov pozdĺž oplotenia severným smerom.

Srdečne zdraví

Michal Pačuta
TS Trebišov

28.12.2012 16:09 - jacko

Čo zo starostom,ktorý sa nezaujíma o občanov obce a sa stará len o svoj prospech a nabalenie????

© 2024 MESTO TREBIŠOV